یکپارچه‌سازی ارتباطات با استفاده از فناوری ساخت داخل

تاریخ انتشار: یکشنبه 23 آذر 1393 دسته بندی: سایر رسانه ها کد خبر: 93092317151

 یک شرکت فن آور موفق شد محصول مخابراتی برای یکپارچه سازی ارتباطات مخابراتی تولید کند. این محصول ارتباطات یکپارچه تصویری، صوتی را برای یک مجموعه سازمانی فراهم می کند.به گزارش مهر، دکتر انوشیروان مرآت، مدیرعامل شرکت فن آور آوا درباره علل برگزیده شدن این شرکت به عنوان "کارآفرین برتر" اظهار داشت: این شرکت از آغاز فعالیت خود تاکنون بهبود مستمری داشته است. هر سال یک نظام مدیریتی جدید تدوین کرده‌ایم. از جمله این بخش‌ها مدیریت امنیت اطلاعات، مدیریت پروژه، مدیریت رضایت مشتری و غیره است که در شرکت مستقر کرده‌ایم.مدیرعامل شرکت فن آور آوا گفت: شرکت ما با توجه به شاخصه‌های پارک علم و فناوری پردیس، اشتغال، بازار، نیاز کشور و نوآورانه بودن انتخاب شده است. چرا که ما تنها تولیدکننده سوئیچ‌های مخابراتی نسل جدید هستیم و پیش از این، تنها واردات محصول ذکر شده را داشتیم.

مرآت افزود: این محصول یک فناوری جدید است که تولید کنندگان محدودی دارد. پیش از این هیچ مجموعه دیگری اقدام به تولید آن نکرده بود. همین مسئله موجب شد تا شرکت ما درصد قابل توجهی از بازار کشور را به دست بگیرد.

مرآت درباره "سوئیچ‌های مخابراتی نسل جدید" این‌گونه توضیح داد: بحث اصلی تجهیزات نسل جدید سوئیچ یا مرکز تلفن، در هر سازمان و مجموعه ای که یک زیرساخت مخابراتی داشته باشد وجود دارد. این سیستم می‌تواند عمومی باشد، مانند مخابرات کشور؛ یا اختصاصی باشد. به این صورت که هر سازمانی از ظرفیت 20 نفر تا سازمان‌هایی که تعدد ساختمان یا شعب مختلفی در سراسر کشور دارند را شامل خواهد شد. با استفاده از این محصول ارتباطات یکپارچه تصویری، صوتی و غیره برقرار می‌شود.

وی با تاکید بر یکپارچگی این محصول ادامه داد: در برنامه‌های اصلی خود ارتقاء سوئیچی را مدنظر داریم که در شبکه عمومی همراه قابل استفاده باشد. این ارتقا محصول موجب می‌شود تا در شبکه‌های اپراتور عمومی قابل استفاده باشد.

این استاد پیشین دانشگاه مالک اشتر عنوان کرد: تجهیزات جنبی سیستم‌های مخابراتی نسل جدید محدود به سوئیچ‌ها نیست. گوشی‌های صوتی و تصویری هم امروزه به کشور وارد می‌شوند که ما نمونه صنعتی آن‌ها را ساخته‌ایم و امیدواریم به زودی به تولید انبوه برسند.

وی صادرات این محصول را از برنامه‌های شرکت آوا بیان کرد و ترکیه، ترکمنستان، قرقیزستان و برخی کشورهای آفریقایی را از کشورهای هدف عنوان کرد و افزود: محصول تولیدی این شرکت تاکنون برنده پنج جشنواره برتر علمی ملی و بین‌المللی از جمله خوارزمی، شیخ بهایی، سهند و فاوا شده است. همچنین محصول یاد شده دارای مدال طلای سازمان وایپو (حقوق مالکیت فکری) و لوح تقدیر از سازمان یونیدو (سازمان توسعه صنعتی ملل متحد) است.

 


چاپ