تاریخ انتشار: سه شنبه 1 مرداد 1398 | دسته بندی: جوایز و افتخارات | کد خبر: 98050113242 |
در هشتمین دوره جشنواره ملی فاوا ( 29 تیر 1398) که با شعار «فناوری اطلاعات و ارتباطات، پیشران تحول اقتصاد دیجیتال» برگزار شد. صنایع ارتباطی آوا با ارایه محصول NGN/ IMS در محور توسعه کسب و کار در زیر محور فناوری های تجاری شده ، رتبه اول جشنواره را کسب و موفق به دریافت لوحه و تندیس جشنواره از دست وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات گردید.
هشتمین جشنواره ارتباطات و فناوری اطلاعات (فاوا) و جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات صبح روز مورخ 29 تیر با حضور وزیر ارتباطات، رییس سازمان ملی استاندارد، سرپرست معاونت نوآوری و فناوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، مدیر عامل مخابرات ایران ، اعضای سندیکای صنعت مخابرات ایران و اعضای اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی مهندسی ، مشاوران و پیمانکاران صنعت مخابرات ایران در سالن کنفرانس شماره ۱ نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی صنایع ارتباطی آوا دکتر ستار هاشمی سرپرست معاونت نوآوری و فناوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم هشتمین دوره جشنواره فاوا و جایزه ملی کیفیت بیان نمود که ایجاد فضای رقابتی سالم و همراه با شور و نشاط یکی از اهدافی است که با برگزاری این جشنواره دنبال می شود، و ایجاد این فضا نقشی کلیدی در رشد و توسعه حوزه فاوا ایجاد مینماید.
هاشمی با بیان اینکه در توسعه پایدار شناسایی نخبگان حوزه یکی از مباحث مورد توجه است، خاطرنشان کرد: در جشنواره فاوا یکی از هدف گذاری ها، به صورت ویژه شناسایی نخبگان و شرکت های برتر بوده است که به نحوی از فعالیت آنها تقدیر کنیم.
هاشمی با اشاره به شرکتکنندگان درهشتمین دوره جشنواره فاوا اظهار نمود: مجموعا ۲۹۳ شرکت در محورهای مختلف این جشنواره شرکت کردند که ۵۱ شرکتکننده شایسته تقدیر قرار گرفتند.
جایزه ملی کیفیت استاندارد نیز با هدف حرکت به سمت نظام مدیریت کیفیت جامع، ارزیابی نظاممند توسط سازمانها، شناسایی سازمانهای موفق و ایجاد رقابت در سازمانها برای بهبود مستمر ارائه میشود.
هاشمی همچنین با اشاره به تاریخچه شعارهای هفت دوره گذشته جشنواره فاوا عنوان کرد : نگاهی که الان شاهد آن هستم حرکت به سمت تحول دیجیتال است. اهمیت تحول و اقتصاد دیجیتال تا آنجا است که به زودی بسیاری از شئونات زندگی بشر را در بر می گیرد و اگر آمادگی آن را نداشته باشیم ما را در ورطه خود می برد.
سرپرست معاونت نوآوری و فناوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به شش محور برگزاری هشتمین جشنواره فاوا گفت: تفاوت این جشنواره با دوره های گذشته تمرکز ویژه به مبحث استارت آپ ها در حوزه ICT و ایجاد محوری تحت عنوان فناوری فضایی و خدمات فضا پایه بوده است.
هاشمی در پایان با اشاره به بسته های حمایتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای حمایت از برگزیدگان این جشنواره گفت: وزارت ارتباطات با هدف ترویج، ارتقا جشنواره در چهار محو کلی بسته هایی را برای حمایت از برندگان دو جشنواره در نظر گرفته است.
بر اساس اعلام وزارت ارتباطات، شرکت کنندگان در این جشنواره در بخش استارت آپ برتر حوزه ICT حدود 45 شرکت ، در محور دستگاه برتر در ارائه خدمات الکترونیکی 110 شرکت و در محور توسعه کسب و کار در حوزه فاوا نیز 45 شرکت ، در بخش پژوهش های منتهی به فناوری 40 شرکت ، در محور شرکت های برتر IT در توسعه اقتصادی ، 33 شرکت و در بخش فناوری فضایی و خدمات فضا پایه نیز 20 شرکت مورد ارزیابی قرار گرفته و با بررسی وضعیت شرکت های متقاضی در جشنواره و ارزیابی آنها با شاخص های تدوین شده نتایج حاصل گردیده است.
در این مراسم همچنین نیره پیروزبخت ، رییس سازمان ملی استاندارد با بیان این که کیفیت از چهار محور مرغوبیت، قیمت، سرعت و نوآوری تشکیل شده، گفت: هر کدام از این موارد میتواند در شناساندن مفهوم اصلی کیفیت کمک کند. در بعضی از رسانهها و سایتها عنوان میشود که کیفیت باید با رعایت قیمت باشد و در آن صورت خیالمان از رضایت مشتری جمع میشود.
ریس سازمان ملی استاندارد با تاکید بر لزوم وجود قوانین و مقررات ملی و بینالمللی در راه رسیدن به کیفیت لازم برای رقابتپذیری، خاطرنشان کرد: همچنین تفکر و فرهنگاستانداباید در کشور ما راه بیفتد و نهادینه شود. ما نیز باید بتوانیم در رقابت جهانی شرکت کنیم.
پیروز بخت خاطرنشان کرد: نباید با فناوریهای نوین به صورت کورکورانه برخورد کنیم. بسیاری از ما کنترل فرزندانمان برای استفاده از فضای مجازی را نداریم، زیرا دانش و استاندارهای لازم را نداریم؛ باید توجه کنیم نوآوری راهبرد سازمان جهانی استاندارد و محصولات فناوری در حوزه استاندارد پیشتاز است.
پیروزبخت در پایان سخنانش اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم با معاونت علمی فناوری و وزارت ارتباطات، مصوبههای خوبی در باب استفاده از فناوریهای جدید داشته باشیم. همانطور که با معاونت علمی کار جدیدی درباره استارتآپها شروع کردیم و استانداردهای مربوط به کسبوکارها را شناسایی و گواهی دادیم. همچنین آمادگی داریم در حوزه محصولات و فناوریهای نوین در مصوبههای لازم را از شورای عالی استاندارد بگیریم.
در پایان این مراسم و قبل از اهدای جوایز وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، با اشاره به اینکه کیفیت حق الناس است و باید به آن باتوجه داشت، گفت: عقل سالم در بدن سالم است و سازمانی که فرآیندهای کیفی درستی نداشته باشد نمی تواند کیفیت درست به مردم ارائه دهد.
آذری جهرمی افزود: در عصر فناوری اطلاعات و توسعه اقتصاد دیجیتال توجه به کیفیت و شاخص های کیفیت جز اصولی است که باید به آن توجه داشت.
وزیر ارتباطات به بسته های حمایتی برای برگزیدگان جشنواره و جایزه ملی کیفیت اشاره کرد و افزود: در کنار تنبیه هایی که برای اپراتورها و یا شرکت های خاطی وجود دارد، برای شرکت های برگزیده نیز تشویق هایی در نظر گرفته شده است.
گفتنی است که در این مراسم که روز شنبه 29 تیر در سالن کنفرانس شماره ۱ بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی الکامپ برگزار شد تمام زیرمجموعههای وزارت ارتباطات مانند شرکت ارتباطات زیرساخت، پژوهشگاه فضایی ایران و شرکت مخابرات ایران و اعضای سندیکای صنعت مخابرات ایران و اعضای اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی مهندسی ، مشاوران و پیمانکاران صنعت مخابرات ایران حضور داشتند.
پس از اختتامیه جشنواره وزیر ارتباطات، مهندس فتاحی مدیر عامل شرکت ارتباطات زیر ساخت و مهندس صدری مدیر عامل شرکت مخابرات ایران ازغرفه صنایع ارتباطی آوا در سالن 18( مربوط به نمایشگاه فرصت های ساخت داخل و رونق تولید در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات ) بازدید به عمل آوردند.
گفتنی است که در روز اول افتتاح نمایشگاه نیز وزیر صمت به همراه هییت همراه و تعدادی از نمایندگان مجلس از جمله مهندس فیضی نماینده استان اردبیل و نیز دکتر بهمن حسین زاده، مدیر عامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی جمهوری اسلامی ایران، از دستاوردهای صنایع ارتباطی آوا بازدید به عمل آوردند.